A FELELŐSSÉG

Tudtad, hogy a Világ egy értékes darabja vagy? Tudtad, hogy olyan alkotórésze vagy mikro-és makro környezetednek, melytől a dolgok jobbá, vagy rosszabbá válhatnak egy esemény során?

2019-11-05 · 1 perc olvasás

Kezdőkép

A KONFLIKTUS MEGOLDÁS LÉTMEGHATÁROZÓ!

A coaching és a medáció feladata egyaránt a belső, vagy külső, illetve mindkét konfliktus megoldása. Bárhonnan is jöjjön ez a feszítő erő, a megoldása, oldása, feloldása rendkívül fontos, ahhoz hogy a személyiség kikerüljön egy dühöngő, emésztő, háborús zónából.

2019-08-08 · 1 perc olvasás

Kezdőkép

A JELENED A FONTOS!

Lehet hogy durván fog hangzani, de a múltad igazából nem érdekes. Családi drámáid elemzése, emberi kapcsolataid boncolgatása, mikor, mi, hogyan történt, nem érdekes. Engem Te érdekelsz, és a Jelened

2020-01-06 · 1 perc olvasás

Kezdőkép

A VÁLTOZÁS

Az életed folyamán rengeteg változáson mész keresztül. Ahogy érnek ingerek, tapasztalások, pozitív és negatív hatások, úgy áramlik máshogy, másképp benned az energia.

2018-11-28 · 2 perc olvasás

Kezdőkép

A VALÓDI OKOK

Az elfojtások, megrekedések, blokkok,frusztrációk, agressziók, viselkedészavarok egyenként, vagy együtt jelennek meg, ha egy személy életében, életének folyamatában zavar támad.

2019-12-14 · 2 perc olvasás

Kezdőkép

BETEGSÉG IDENTITÁS

A betegeknek több csoportja létezik.

2019-06-05 · 1 perc olvasás

Kezdőkép

DRÁMADROGOS

Napjainkban olyan sokan élnek az alkohol és a drogok bódító hatásaival, tudván, vagy nem tudván azt, hogy a szervezetük rabja ezeknek a bódító szereknek. Könnyen és lenézően ítélkezünk az alkoholistákról, vagy a gyógyszerekkel élőkről, társadalmunk perifériájára szorulhatnak azok, akikről kiderül, hogy testük és szellemük ragaszkodik a szerek nyújtotta élvezethez.

2019-07-25 · 2 perc olvasás

Kezdőkép

EGÉSZSÉG COACHING

Az egészség coaching a coaching területének egy vékony és még kevéssé ismert szelete. Alapvetően olyan emberek coachingjáról szól, akik egészségük területén szenvednek elakadásban.

2019-09-02 · 1 perc olvasás

Kezdőkép

EMBERI GONDOLATOK A LÉTRŐL

Ki tudja kivel mikor sodor össze az élet…Sőt ki tudja épp nyitott vagy e, arra az energiára. Tud e fejleszteni, építeni, nevelni, vagy meghatározni bármi, ha épp nem vagy nyitott arra, ami épp adódik egy emberi kapcsolatból?

2019-02-19 · 2 perc olvasás

Kezdőkép

CSAK BÁTRAKNAK!

Elakadás, blokk, lelki kibillenés esetén tűrni és elviselni a helyzetet könnyebb, mint venni egy mély levegőt és kilépni a szituációból. Vállalni a kockázatot, hogy nehéz lesz. Szembenézni magunkkal és a helyzettel, elköszönni tőle, és harcok, feladatok és küzdelmek árán továbblépni „melós” lesz!

2019-10-14 · 1 perc olvasás

Kezdőkép

MI AZ A COACHING?!

Újabb ismeretlen hátborzongató szó, valahonnan a tengerentúlról? Vagy egy művésznév azoknak, akik szebb köntösbe öltöztetnék egyszerű tevékenységüket?

2014-06-19 · 1 perc olvasás

Kezdőkép

MINDENKI EGY KÓD

Egy kód vagy, egy igazi és hamisítatlan vonalkód…

2019-04-10 · 4 perc olvasás

Kezdőkép

MOTIVÁCIÓ A TORNÁHOZ

Szívesen mondanék már a cikkem elején egy bűvös varázs mondatot arról, hogy mi is hangozzon el, amitől majd a lusta szárnyra kap, a rendszertelen rendszerre, a sportvándorló kitűzött irányra. De sajnos nem tudok ilyet. Elmondom azonban, hogy mit tudok;

2019-01-02 · 2 perc olvasás

Kezdőkép

MEDIÁCIÓ

Mi a mediáció? (együttműködés és témalista készítése) Mi a mediáció? Talán nem is ez a legfontosabb kérdés, hanem az, hogy mi értelme, miért is válik egyre fontosabbá?

2020-02-27 · 1 perc olvasás

Kezdőkép

ÉLETVEZETÉS

Tengernyi olvasmány terül el hosszú sorokban online és valid könyvesboltokban. Olyan könyvek, melyek mind arra szólítanak és kérnek légy Boldog, Élj jól, Vezesd az életed kiválóan, Légy pozitív gondolatokkal….És elvileg az ehhez vezető utat a könyvben leírták, neked dolgod más nincs, csak a polcról levenni, hazavinni, elolvasni, megfogadni és aszerint élni,majd máris ott a Harmónia és Boldogság….Aztán így is teszel ahogy a könyvben meg vagyon írva, 1-2 hétig jön egy érzés, egy változás, egy új minőség, aztán újabb könyv, újabb feladatok, újabb üresség érzés.

2014-06-19 · 1 perc olvasás

Kezdőkép

ÉLD MEG MAGAD! KIÉL, VAGY MEGÉL…

Egy életen át. Legyen az hosszú, vagy rövid, tengernyi lehetőség áll rendelkezésedre, hogy kifejezd, megéld, megérezd és úgymond kiéld magad. Egységnyi idő az minden élőlénynek ezen a Föld nevű bolygón, ezen a fizikai síkon ugyanaz az egységnyi idő. Legyen az növény, állat, vagy ember…

2019-05-14 · 2 perc olvasás

Kezdőkép

ÖNERŐ

Részlet a könyvből: Útiterv

2020-02-27 · 1 perc olvasás

Kezdőkép

„NEM MINDEN KÍVÁNSÁG KÉRDÉSE”

A napokban egy barátom azt mondta, amikor elmeséltem neki valamit, hogy, „nézd, nem minden kívánság kérdése” Rendkívül erősen hatott rám a mondat, akkor nem tudtam miért, de a nap folyamán szépen kibontakozott.

2019-10-10 · 2 perc olvasás

Kezdőkép