KezdőképKezdőképKezdőkép

Life coaching - Egészség coaching

Irányíts okosan Élj Tudatosan

Bemutakozás

Pap Andrea vagyok. Az elmúlt 17 évet a gyógytorna világában töltöttem és mozgásterapeutaként a lehető legtöbbet igyekeztem segíteni a hozzám fordulóknak testük állapotának megőrzésében, vagy gyógyításában. 2014-től egy iskola elvégzése után már szakképzett coachként coachingot is tartok. Hiszem, hogy az elakadások amelyek vasmacskaként fognak vissza bennünket a kiteljesedéstől egytől egyig oldhatóak, átalakíthatóak, elsimíthatóak, csak a megfelelő irányban és az odaillő eszközökkel szükséges kezelni a helyzeteket!

Leggyakrabban az alábbi kérdésekkel találkozom

 • Ki vagyok?
 • Mi a célom?
 • Miért nem haladok?
 • Nekem miért nem sikerül?
 • Mit is akarok valójában?
 • Mi kell a boldogságomhoz?
 • Miért vagyok kedvetlen?
 • Miért vagyok lusta?
 • Miért vagyok beteg?
 • Hogyan tudnék magamon segíteni?
Kérdések

Ha a fenti kérdések közül bármelyik ismerős és nem sikerül megválaszolni, keressen bátran és együtt megtaláljuk a választ!

Amiben segíthetek

Motivációs gondok

Motivációs gondok

Célkitűzés

Célkitűzés

Munkahelyi krízisek

Munkahelyi krízisek

Párkapcsolati problémák

Párkapcsolati problémák

Elakadás mindennapi élethelyzetekben

Elakadás mindennapi élethelyzetekben

Önismerettel-önmegvalósítással kapcsolatos kérdések

Önismerettel-önmegvalósítással kapcsolatos kérdések

Egészségügyi problémák lelki kivetülései

Egészségügyi problémák lelki kivetülései

Mi a coaching?

A coaching a legegyszerűbben megfogalmazva egy beszélgetés. Olyan beszélgetés, amelyben azon témákat dolgozzuk fel, amik az életet megnehezítik, a folyamatokat lelassítják, a fejlődést nehezítik, az emberi kapcsolatokat akadályozzák.

Coach-hoz fordulni egyet jelent azzal, segítséget kérni krízishelyzetek, döntéshelyzetek, problémák, elakadások és blokkok megoldásához. A coach nem tanácsadó, tehát nem szólhat bele az ügyfél életébe még jó szándékkal sem. A megoldás mindig ott van ahol a probléma lakozik, vagyis az ügyfél fejében-lelkében-életében. Szakszerű kérdések, vezetett beszélgetés alatt a megoldások a felszínre kúsznak és az ügyfél maga mondja ki a számára legjobb , leghatékonyabb lépéseket kitűzött céljai eléréséhez.

A coaching lépései a következők:

 • Első találkozás: a hozott témát „asztalra tesszük”. Vagyis a felmerülő megoldandó problémát kezdjük el megbeszélni. Eredményeket csak célok kitűzésével érhetünk el! A lépéseket tehát megtervezzük, a célhoz vezető folyamatot is végigvesszük. Egy ülés alkalmával csak egy téma kezelhető hatékonyan, a Coach feladata az Ügyfelet a kívánt témájánál tartani. Előfordulhat azonban, hogy egy téma kezelése más problémákat és élethelyzeteteket is tisztába tesz!

 • Második találkozás: A folyamat és a kezelendő probléma további megoldása. Fontos, hogy újra és újra visszaellenőrzés történjen az előző alkalmakon megbeszéltekhez, mert egy élethelyzet megoldása nem olyan egyszerű, így kisiklások és vargabetűk elkerüléséhez felülvizsgáljuk a megtervezett változások, folyamatok hatását, az eredmények mértékét!

 • Harmadik találkozás: Könnyebb témák esetén akár meg is oldódhat a probléma , és előjöhet egy következő kérdés. Hosszabb folyamatok esetén az Út közepén tartva haladunk a kitűzött cél felé!

A coachingban a vezetett beszélgetésen kívül teszteket, képi, vagy írásos eszközöket is alkalmazunk ahhoz, hogy egy helyzet objektíven látható legyen. A feladatok szerepe a visszatükrözés; az, hogy feketén-fehéren látszódjon egy eset, vagy blokk eredete, és feloldhatósága.

Árak

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák! Az ülések időtartama 1 óra, hosszabb vagy rövidebb ülés esetén a díjazásban változások lehetnek. Az ülés alatt általában 1 eset, 1 probléma feldolgozása történik, melyhez megoldást és „útmutatót” dolgozunk ki, a következő ülésig.

Coaching ülés:

10.000Ft

3 alkalmas bérlet

25.000Ft

5 alkalmas bérlet

40.000Ft

10 alkalmas bérlet

85.000Ft

A legjobb befektetés Önmagunk fejlesztése!

Önerő tréningek

1 napos Önerő tréning

Az 1 napos tréning célja, hogy kinyissuk az ajtót az önismeret, ezután pedig a célok, tervek és a megvalósítás felé.

Egy teljes napon foglalkozunk az önfeltérképezéssel, azzal, hogy megfejtsük ki vagy valójában, milyen fékek, blokkok korlátoznak előre jutásodban, hol vesztetted el lendületed, kitartásod, önértékelésed? Ebben a napban arra is sor kerül, hogy tervek és megvalósítás pontos útmutatását megkapd, Speciális és célirányos gyakorlatok, technikák segítenek abban, hogy valóban befelé haladjunk a rétegeiden és ne csak felszínen kapargatott, majd másnapra elfelejtett hatások megélője legyél.

2 napos Önerő tréning

Önbizalom építés és célkitűzés erős kombinációja! Hogyan is tudnál valódi, igazi és motiváló célokat elérni, ha nem ismered meg mélyebben önmagad és nem tudod ki vagy valójában? Akkor honnan is tudhatnád, milyen utat kell bejárnod ami mellett aztán majd ki is tartasz?

2 nap kemény munka. Szembesülések, felismerések hatalmas energiája szabadul fel. Minden ami önismeret, önazonosság, önkritika. Mivel a munka folyamatos 2 nap, így joggal biztosíthatlak, hogy az eredmény maradandó!

4 napos Önerő tréning

Ez a csúcsképzés! Ha igazán vágysz a továbblépésre, arra, hogy tényleg megindulj végre a terveid útján, akkor nincs tovább idő a toporgásra. Bele kell vágnod! Ezen a tréningen olyan élményeket kapsz, amiktől menthetetlenül beindulsz. Hogy miért? Mert nem lesz egérutad, nem lesz kimozgás! Ha eljössz a képzésre fogjuk a kezed és addig el nem engedjük, míg saját szárnyaidon nem tudsz tovább repülni!

Pap Andrea
Könyv

Olyan élményben lesz részed ami után már sosem tudsz ugyanoda visszatérni, megváltoztathatatlanul elindulsz a megvalósulás útján!

Kapcsolatfelvétel